WELCOME

PHILOSOPHY

My aspiration is to inspire with my modern, three-dimensional aromatic cuisine. The first dimension constitutes each individual product’s natural flavour. The second dimension describes how dishes are prepared. The third dimension represents the extensive range of the cuisine.
lavie-201605-02_steinbuttsherryspargel_07

Es gibt keinen authentischeren und intensiveren Geschmack als den ursprünglichen und reinen Geschmack eines Produktes.

lavie-201605-01_grillesscallop_01
2. PREPARATION

Die Vorliebe für das Niedertemperaturgaren prägt meine Küche entscheidend. Hier lautet das Motto: “Fuß vom Gas”.

lavie-201605-03_rabbitinsucreamtortilla_01
3. EXTENSIVE RANGE

Ein Menü stellt für mich nicht einfach Reihe unterschiedlicher Gänge dar, sondern es ist komponiert wie eine Symphonie.

BUYER'S GUIDE

ONLINE-SHOP

Having worked in top restaurants for over 25 years, I learned how important the best ingredients and tools are. In my shop I would like to present a selection of my „darlings“. Browse and discover carefully tested products and tools for kitchen and table.